joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șoferi băuţi, depistaţi de poliţişti

Polițiști din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat, ieri dimineață, în jurul orei 09.30, pe V.SILVIU,  35 de ani, din comuna Desa, Dolj în timp ce conducea, pe  D.N. 55 A, în comuna Poiana Mare, o autoutilitară având o concentraţie de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Calafat unde i s-au recoltat probe biologice.

Aseară, în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene,aflați în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, l-au depistat pe S.EMERIC 50 de ani, din Municipiul Slatina, Olt în timp ce conducea, în localitatea Pielești – pe D.N. 65, un autoturism având o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Şi celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Azi,ăn jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Poliţiei oraş Filiaşi l-au depistat, pe strada Racoţeanu din Filiași, pe B.NICOLAE, 47 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și având o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool în aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii doljeni au întocmit în cauzele de mai sus dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în sarcina craiovenului de 47 de ani a fost reținută și infracțiunea de conducere fără permis.

Politica