joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mario Oprea: Primari de succes, contribuie la elaborarea programului de dezvoltare a Craiovei

Primarul Oradei, Ilie Bolojan, a venit, vineri, în Bănie, pentru a-și arăta susținerea față de candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al Craiovei, Mario Ovidiu Oprea.

În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL Dolj, Ilie Bolojan a declarat: „Baza dezvoltării unui oraș înseamnă dezvoltarea lui economică. Orice primărie care vine și promite tot felul de lucruri care înseamnă bugete publice mari nu se poate baza decât pe o dezvoltare economică serioasă. Altfel, toate sunt promisiuni fără acoperire. Prima mea grijă, în 2008 când am devenit primar al Oradei, un oraș foarte puțin industrializat pentru că indusatria fusese distrusă după ’89 și Oradea fiind un mare oraș industrializat înainte, a fost să relansez economic orașul”, a spus Bolojan.

Candidatul PNL la funcția de primar al Craiovei a precizat că primarul din Oradea este unul dintre edilii care contribuie la elaborarea unui program de dezvoltare a Băniei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Domnul Ilie Bolojan este un primar care contribuie, alături de alți primari de succes ai țării noastre și în special ai zonei Ardealului, la elaborarea unui program de dezvoltare pentru municipiul nostru. Pentru elaboararea acestui program am făcut un studiu amănunțit, mergând în toate zonele Craiovei alături de colegii mei, atât eu, cât și alte firme care doresc identificarea acestor probleme. Am făcut o legătură strânsă cu cetățenii astfel încât să identificăm principalele probleme și să putem acționa în rezolvarea lor”, a spus Mario Ovidiu Oprea.

Acesta a adăugat că între altele își propune, între altele, reindustrializarea Craiovei, reducerea birocrației și corupției din administrația publică.

Politica