vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cinci craiovence, prinse la furat în Vâlcea

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ghioroiu au depistat, marți, 5 tinere, dintre care una minoră, bănuite de comiterea infracţiunii de furt din locuinţă. Cele cinci, cu vârste cuprinse între 16 și 29 ani, sunt din Craiova.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ghioroiu au probat activitatea infracţională a 5 tinere, dintre care una minoră, respectiv: M.I., de 29 de ani, V.A.M., de 28 de ani, C.S., de 22 de ani, U.P., de 19 ani şi I.A.G., de 16 ani, toate cu domiciliul în municipiul Craiova, acestea fiind cercetate pentru sustragerea sumei de 1.400 de lei din locuinţa unei familii, din comuna Ghioroiu.

Din cercetările efectuate rezultă că, la data de 23 mai a.c., cele 5 persoane au intrat în locuinţa persoanei vătămate sub pretextul de a cumpăra ouă şi, prin distragerea atenţiei, ar fi sustras 1.400 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a mobilizării mai multor poliţişti în acţiune, cele 5 persoane au fost depistate în trafic, în timp ce se deplasau către municipiul Craiova cu un autoturism de culoare albastru. Poliţiştii au recuperat cei 1.400 de lei şi i-au restituit persoanei vătămate”, arată Poliția Vâlcea.

Cercetările sunt continuate în acest caz sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti.

 

Politica