joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Donați jucării pentru copii!

O biserică din Craiova organizează „Târgul Jucăriilor”- eveniment caritabil ajuns la a III-a ediție. Craiovenii sunt așteptați să doneze jucării până duminică dimineața. Jucăriile vor fi scoase apoi la vânzare, iar banii vor fi folosiți pentru acordarea de burse elevilor cu rezultate bune la învățătură, care provin din familii aflate în dificultate.

„Parohia „Maica Domnului” – Oota organizează duminică, 28 mai, după Sfânta Liturghie, începând cu ora 11.30, evenimentul caritabil „Târgul Jucăriilor”, ediția a III-a, iar persoanele care doresc să se alăture acestei acțiuni pot dona jucării până sâmbătă, 27 mai, și dimineața, în ziua târgului, la Biserica Oota situată pe str. General Dragalina nr. 115, lângă Liceul Traian Vuia”, informează Mitropolia Olteniei.

„Târgul Jucăriilor este întotdeauna poziționat ca dată înainte de 1 Iunie, Ziua Copilului, de aceea este o sărbătoare pentru copii. Anul acesta, programul este mai deosebit, din care nu vor lipsi prințesele cu care copiii se pot fotografia”, a declarat pr. Bogdan Trifu, de la Parohia „Maica Domnului” – Oota din Craiova, organizatorul acțiunii caritabile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit organizatorilor, la acest eveniment se vor alătura și membrii Centrului Național de Educare Canină, pentru a-și prezenta prietenii lor salvatori și va avea loc un exercițiu al pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia al județului Dolj.

Parteneri în organizarea evenimentului sunt ACCES Oltenia, Centrul Național de Educare Canină și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia al jud. Dolj.

Anul trecut, în urma acestei acțiuni s-au strâns 5.400 lei, iar șase elevi din clasele I-VIII, de la Școala “Nicolae Romanescuau primit, lunar, câte o bursă în valoare de 100 lei.

 

Politica