joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Program schimbat la Serviciul Înmatriculări pentru preluarea cererilor de radiere din Programul „Rabla”

Odată cu demararea Programului „Rabla”, reprezentanţii Prefecturii Olt au anunţat modificarea programului de lucru al Serviciului de Înmatriculări, în scopul fluidizării cererilor de radiere a autoturismelor.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Prefectura Olt, pentru fluidizarea activităților conexe programului de înnoire a parcului auto național, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – Județul Olt, va prelua cererile de radiere din Programul „Rabla” și va elibera certificatele de radiere zilnic, de luni până joi, între ora 14.00 şi ora 16.00, la Ghișeul nr.2. Programul „Rabla” a demara în data de 18 mai 2017.

Reprezentanţii Prefecturii Olt spun că se preconizează o creștere progresivă a solicitărilor de radiere a vehiculelor care fac obiectul acestui program, în contextul în care, potrivit art.17 alin.(4) din Ghidul de finanțare a Programului de stimulare a reînnoirii Parcului auto naţional 2017-2019, aprobat prin Ordinul nr.661/2017, persoana fizică are la dispoziție un termen de maxim 30 de zile de la data emiterii notei de înscriere în care să obțină certificatul de distrugere și certificatul de radiere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe de altă parte, şeful Serviciului de Înmatriculări, comisarul şef Florin Hoară, spune că nu se aşteaptă ca ghişeele să fie asaltate de cereri de radiere. „Facem radierile, de luni până joi, între orele 14.00 şi 16.00. Înainte, preluam aceste cereri, după ce terminam programările online, dar acum le-am lăsat program special. Nu ne aşteptăm ca numărul radierilor să crească, faţă de normal, pentru că judeţul nostru are o singură firmă în programul Rabla, pe cei de la Mac Auto. Nu sunt pentru Ford, Mercedes, Volkswagen, sau altele. Vom vedea ce va fi”, a declarat Hoară, pentru Jurnalul Olteniei.

Politica