joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM Craiova a ajuns în finala Cupei, dar a pierdut în fața campioanei

După ce au trecut lejer de CSM Bistrița în semifinalele Cupei României, impunându-se în penultimul act cu 37-26 în fața echipei bistrițene, handbalistele pregătite de Bogdan Burcea nu au putut face surpriza în finală și să câștige contra campioanei României și semifinalistei Ligii Campionilor din acest an, CSM București. Formația din capitală și-a dorit și acest trofeu, iar asta nu a fost greu de obținut pentru echipa care în sezonul trecut reușea să cucerească Liga Campionilor.

Bucureștencele au învins echipa craioveană în finala de la Ploiești la 12 puncte avans, scor 33-21. SCM Craiova a obținut astfel medaliile de argint din postura de finalistă a Cupei României și, implicit, o calificare în sezonul viitor al competițiilor europene. Altfel, portarul formației oltene Yulia Dumanska a primit premiul pentru cel mai bun portar în Final Four-ul Cupei.

Formula folosită de antrenorul Bogdan Burcea în partida cu CSM București a fost următoarea: Dumanska, Stanciu, Pașca – Zamfir (5 g.), Elisei (3 g.), Nikolic (3 g.), Landre (3 g.), Băbeanu (2 g.), Trifunovic (2 g.), Ianăși (1 g.), Burlachenko (1 g.), Apipie (1 g.), Zaremba, Andrei. După această luptă pentru trofeu, echipa craioveană feminină de handbal a intrat într-o pauză binemeritată, la un final de sezon reușit pentru formația din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica