vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Fostul boxer Leo Marinete rămâne după gratii

Magistraţii Tribunalului Olt au respins, luni, ca nefondată, apelul fostului sportiv Leonard Marinete, care a contestat măsura arestului preventiv pe 30 de zile, luată de Judecătoria Slatina, săptămâna trecută. Fostul boxer este acuzat de şantaj, după ce a filmat o tânără, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu aceasta, ameninţând ulterior că va face publică filmarea, dacă nu primeşte o sumă de bani.

Decizia luată, luni, de magistraţii Tribunalului Olt este definitivă, Marinete rămânând în Arestul IPJ Olt, pentru următoarele 30 de zile. Fostul boxer slătinean Leonard Marinete a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de magistraţii Judecătoriei Slatina, el fiind acuzat de şantaj. Marinete a fost ridicat, marţi, de mascaţii Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Olt, dintr-un autoturism staţionat în parcarea din faţa fostului Magazin „Oltul”.

Fostul sportiv este acuzat că ar fi şantajat o tânără, care l-a denunţat poliţiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

El a întreţinut raporturi sexuale cu femeia, pe care a filmat-o fără acordul acesteia. La ceva timp, Marinete i-a cerut tinerei 2.000 de lei, ameninţând că va face publice filmările pe reţele de socializare.

Sursele Jurnalul Olteniei susţin că aceasta nu este singura victimă a fostului sportiv.

Politica