joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juniorii lui Mogoșanu au câștigat primul meci cu UTA

Echipa sub 17 ani a CSU Craiova a început cu bine semifinalele naționale din cadrul Ligii Elitelor U17. Juniorii craioveni au evoluat, duminică, pe stadionul Extensiv din Bănie în compania formației UTA Bătrâna Doamnă într-un meci ce a contat pentru manșa tur a fazei semifinale. Victoria a aparținut oltenilor după ce aceștia au răsturnat situația de pe tabelă în actul secund, oaspeții conducând la pauză cu scorul de 1-0. După mai multe ratări ale craiovenilor, printre care și o bară, arădenii au marcat prima dată prin Șerban (25) în urma unei faze fixe. În repriza secundă, însă, elevii lui Mogoșanu au preluat ostilitățile și au întors rezultatul. Mihăilă a reușit o dublă, în minutele 49 și 66, aducând astfel victoria Craiovei cu 2-1 și un avantaj minim pentru retur. “Avem o victorie asupra lor, care ne oferă un avantaj mai mult de moral zic eu. Ne așteaptă un meci extrem de dificil la ei, sunt convins de asta. Nu știu pe ce teren o să jucăm acolo, cum e starea gazonului, dacă ne vom putea face jocul nostru sau va fi un teren mai dificil care să îi avantajeze pe ei fiind o echipă de forță. La Craiova am avut ocazii de gol încă de la începutul meciului, dar nu le-am fructificat la timp și după aceea la o fază fixă, unul din atuurile lor, nu am păstrat marcajul și am primit gol. Am reușit totuși să revenim în a doua repriză și să câștigăm cu 2-1. Mi-aș fi dorit totuși o diferență mai mare pentru a fi mai liniștiți în retur. Așa suntem obligați să marcăm în deplasare. Vom merge cu gândul să înscriem și să obținem calificarea, indiferent de rezultatul final”, a declarat Daniel Mogoșanu, antrenorul grupei de elite U17 de la CSU Craiova. Partida retur cu UTA este programată sâmbătă, la Arad. În cealaltă semifinală, dintre Ardealul Cluj și Dinamo București, meciul din tur s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

CSU Craiova – UTA Bătrâna Doamnă  2-1 (0-1)

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au marcat: Mihăilă 49, 66/ Șerban 25

CSU: Bobonete – Nițuică, R. Constantinescu, Sima, Vadasis, Dobre (’56, M. Calu) M. Şerban, Albăstroiu (’72, Cercel), Mihăilă, Zbona (’80, Stăiculescu), Gârbiță (’56, Târş).

Antrenori: Daniel Mogoșanu, Bogdan Budescu.

UTA: Zamfir – Deliman, P. Şerban, Onuțan, Frai, Obrad, T. Obrad, L. Bodri (’42, Deta), R. Petcuț (’61, Stan) Gruescu (’78, Țuța), Faur (’61, Boştină).

Antrenori: Mihai Petcuț, Costel Bogoşel.

Politica