vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: Guvernul va găsi soluţii corecte pentru angajaţii din finanţe

Anişoara Stănculescu, primvicepreşedinte ALDE Dolj: ”Solicitările angajaţilor din finanţele publice vor găsi rezolvare prin dialog şi dezbatere”

ALDE înţelege şi respectă dreptul angajaţilor din sistemul de finanţe publice de a-şi apăra interesele profesionale protestând faţă de posibilitatea ca salariile lor să fie afectate.

Considerăm că este nevoie de un dialog aşezat între reprezentanţii acestor oameni şi guvern, ceea ce se va şi întâmpla în aceste zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Premierul Sorin Grindeanu, liderii Coaliţiei PSD-ALDE sunt preocupaţi să găsească soluţii pentru ca activitatea într-un domeniu atât de important să nu fie perturbată.

Rolul acestor oameni este unul esenţial în sistemul instituţional românesc şi de aceea ei trebuie să fie recompensaţi în acord cu importanţa misiunii lor.

Legea Salarizării Unitare este încă în faza de proiect, ea este în dezbatere în Parlament şi acolo se va ţine cont de toate punctele de vedere exprimate, inclusiv de cele ale salariaţilor din finanţe. Parlamentul este locul în care se pot face modificări la legea salarizării, astfel încât proiectul final să fie unul cât mai bun.

ALDE apreciază că scopul noii legi a salarizării trebuie să fie acela de a pune lucrurile în ordine în sistemul bugetar, de a reduce discrepanţele în privinţa salarizării bugetarilor. Noua lege a salarizării trebuie să genereze o echilibrare a sistemului bugetar, eliminând anomaliile şi discriminările de orice

Politica