marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Un bărbat din Bălteni s-a spânzurat, după o ceartă cu soţia plecată în străinătate

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Bălteni, s-a sinucis, duminică după-amiază, spânzurându-se de o grindă a acoperişului casei, după o ceartă cu soţia sa, plecată la muncă în străinătate.

Potrivit informaţiilor Jurnalul Olteniei, bărbatul a fost găsit spânzurat, la mai multe ore după ce murise. El locuia împreună cu fiica, iar soţia sa era plecată la muncă în străinătate. Acesta ar fi şi motivul pentru care omul a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa – el s-a certat crunt cu soţia, înainte de a comite gestul final.

Cei care l-au găsit pe bărbat au sunat la 112, însă paramedicii SMURD Slatina şi echipajul cu medic de la SAJ n-au mai putut face nimic pentru a-l salva. „La fața locului s-au deplasat pompierii SMURD de la Detașamentul Slatina și un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, prezenta rigiditate cadaverică, motiv pentru care nu au fost începute manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost dat jos de echipajele medicale şi echipajul de poliţie, oamenii legii deschizând şi o anchetă în acest caz pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile, cu exactitate.

Politica