sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii acţionează pentru siguranţa traficului rutier

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova și Biroului Drumuri Naționale și Europene vor intensifica în această perioadă activităţilor pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier pe tronsoanele de drumuri naţionale şi europene, în speciale în zonele de trecere a frontierei, în funcţie de cresterea valorilor de trafic.
Astfel, ieri după amiază, mai multe echipaje de poliţie rutieră, dotate cu aparatură de supraveghere video a traficului, au acționat pe principalele artere de circulaţie pentru verificarea respectării regimului legal de viteză, totodată urmărindu-se și prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul vitezei excesive.
În doar câteva ore, polițiștii au constatat 154 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 36.000 lei, dintre acestea 97 amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 7 permise de conducere, 4 pentru viteză, iar  certificate de înmatriculare au fost retrase.

Politica