joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Corabia reținut pentru șantaj și camătă, după ce a fost prins în flagrant

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Corabia, a fost reţinut de poliţişti, miercuri, fiind acuzat de şantaj şi camătă. Oamenii legii au organizat un flagrant delict și au efectuat o percheziție la locuința bărbatului bănuit că ar fi șantajat două femei cărora le-ar fi cerut 4.500 de euro dobândă pentru bani dați cu camătă.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, a fost surprins, miercuri, în timp ce primea 2.000 de euro, bani pe care i-ar fi pretins de la două femei, din localitatea Corabia, județul Olt. Flagrantul a fost desfăşurat de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia și ai Direcției Operațiuni Speciale, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Potrivit anchetatorilor, folosindu-se de amenințări, bărbatul le-ar fi solicitat victimelor, în total, 4.500 de euro, bani care ar fi reprezentat dobânda aferentă unor sume pe care acesta le-ar fi împrumutat celor două femei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru documentarea întregii activități infracționale, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză, în urma căreia au fost ridicați 1.840 de euro şi documente din care ar fi reieșit implicarea acestuia în cămătărie. „Față de bărbatul, de 33 de ani, din localitatea Corabia, s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă”, precizează reprezentanţii IPJ Olt.

Politica