vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A scăpat ca prin minune

Un șofer a ajuns, joi dimineaţa, la spital după ce, în timp ce conducea maşina între Bumbeşti-Jiu şi Târgu Jiu, a fost lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată. Bărbatul a scăpat cu viață. A fost însă rănit și transportat la spital.

„În urma accidentului a rezultat o victimă (bărbat), de 37 ani, conștientă, neîncarcerată, cu traumatism cranio-facial. Au intervenit din partea ISU Gorj două echipaje pentru descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj din partea SAJ Gorj. Victima a fost transportată la UPU Târgu Jiu”, au arătat reprezentanții ISU Gorj.

Potrivit Poliției Gorj, accidentul a avut loc din cauza conducătorului auto. Acesta nu s-a asigurat când a trecut calea ferată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, care a efectuat cercetarea la fața locului, constatând că un bărbat, de 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 2A Bumbești-Jiu, către Târgu Jiu, ajungând la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere, în zona Valea Sadului, nu s-a asigurat corespunzător, nu a oprit şi a continuat deplasarea intrând în coliziune cu trenul personal Craiova – Petroșani”, arată IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Politica