vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 4-a Dolj/Cârcea și Cetate… încãlzire pentru derbi

Sâmbãtã se va juca marele derbi al campionatului, un joc pe care majoritatea specialiștilor din fotbalul județean îl vedeau încã de la început ca fiind adevãrata finalã. Viitorul Cârcea a fost echipa constantã în rezultate în sezonul regulat, unde a și terminat pe prima poziție, apoi la reluarea mini-turneului a continuat în același ritm. Rivala sa pentru prima poziție, Tractorul Cetate a avut un start de sezon mai slab, pornind și din postura de perdantã a barajului de promovare, iar maximul de formã la atins la finalul sezonului regulat.

Sâmbãtã pe arena din Cârcea primele douã clasate se vor întâlni a treia oarã în acest sezon. În prima disputã la Cârcea, echipa gazdã antrenatã de Ionuț Țiclea remiza cu Tractorul scor 3-3, apoi se impunea în returul campionatului regulat cu 4-2. Multe goluri s-au marcat și în ediția trecutã, cânt cele douã grupãri s-au duelat pânã în ultima etapã pentru a merge la barajul de promovare în C, unde formația din Cetate a pierdut șansa fiind eliminatã în dublã manșã de vâlcenii de la ACS Șirineasa. În etapa trecutã Viitorul a rãzbunat eșecul din sezonul regulat de pe” Aripile” și s-a impus în deplasare, scor 2-1, la Progresul Segarcea, în timp ce formația din Cetate a câștigat lejer meciul cu Recolta Ostroveni, scor 4-1. În celãlalt joc din play-off Metropolitan Ișalnița a învins cu 4-1 pe Știința Danubius Bechet.

Azi, se joacã sferturile în Cupã

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele douã grupãri care se vor duela sâmbãtã la Cârcea în primul act pentru titlul județean sunt angrenate și în Cupa României-Dolj. Viitorul Cârcea va juca de azi de la ora 18 pe terenul de la Ișalnița cu echipa localã Metropolitan. Acest meci va fi arbitrat de o brigadã condusã de Ionișor Fugaru, Cristinel Barbu și Andrei Florentin, obsevatori fiind delegați Eduard Constantinescu și Marian Cãtãnescu.

Celălalt joc tare al rundei din Cupã va avea loc la Bechet, unde Știința Danubius deținãtoarea trofeului va da piept cu Tractorul Cetate, meci arbitrat de Costinel Iacob, Constantin Mihai și Mihai Bãrbulescu. Observatori pentru acest joc sunt Traian Veleanu și Bogdan Pâncu. Celelalte meciuri din sferturi se joacã azi de la ora 18 dupã cum urmeazã: CS Sopot – Progresul Segarcea (arbitri – Dan Buzãrnescu – Cristi Ilinca și Romeo Popa; observatori -Ion Velea și Jan Nicola), Ajax Dobrotești – Dunãrea Calafat (Mihai Badea -Pompiliu Barbu și Cristian Teodorescu; Marian Ezaru și Cornel Roman).

 

Liga a 4-a Dolj

 

Program, play-off

Etapa a 5-a, 13 mai, ora 11

Viitorul Cârcea     –        Tractorul Cetate

Știința Danubius Bechet          –        Progresul Segarcea

Recolta Ostroveni –        Metropolitan Ișalnița

 

Clasament

  1. Viitorul Cârcea 4 4 0        0        13-3  41
  2. Tractorul Cetate 4  4        0        0        16-2  38
  3. Progresul Segarcea 4 1        1        2        6-6    30
  4. Metropolitan Ișalnița 4 1 1        2        5-8    29
  5. Danubius Bechet 4 1        0        3        7-13  26
  6. Recolta Ostroveni 4 0        0        4        4-19  15

 

Rezultate

Play-out, etapa a 4-a

Ajax Dobrotești   –        Dunãrea Calafat   0-2

Arena Bulls Preajba       –        Știința Malu Mare          5-3

Unirea Leamna a stat.

 

Clasament

  1. Dunãrea Calafat 3 3        0        0        23-0  21
  2. Unirea Leamna 2 2 0        0        5-1    16
  3. Ajax Dobrotești 3 1        0        2        3-3    13
  4. Arena Bulls Preajba 3 1        0        2        5-16  10
  5. Știinta Malu Mare 3 0        0        3        4-20  6

 

Etapa a 5-a, 13 mai, ora 11

Dunãrea Calafat   –        Unirea Leamna

Știința Malu Mare          –        Ajax Dobrotești

Ajax Dobrotești va sta.

Politica