vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

49 de borduri, distruse de un şofer neatent

Un tânăr, de 24 ani, din Drobeta Turnu Severin, a reuşit să-şi avarieze propriul autoturism şi pe cel al unui alt severinean şi a distrus 49 de borduri din oraş, din cauza neatenţiei la volan.
Accidentul a avut loc, luni după amiază, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în apropiere de intersecția cu strada Smârdan.
“La fața locului s-a deplasat un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, constatând că un tânăr, în vârstă de 24 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul ce circula în faţa sa, condus de un bărbat, de 37 ani, din aceeaşi localitate, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme, precum și zgârierea unui număr de 49 de borduri, distrugerea a 2 ștuțuri de apă și deteriorarea unui capac ce acoperă pompele de apă aparținând domeniului public.Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Mehedinţi.
Şoferul, de 24 de ani, a fost sancționat cu amendă.

Politica