vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

HANDBAL (F)/Meci greu pentru SCM Craiova în sferturile Cupei

Handbalistele craiovene şi-au aflat, vineri, adversara din sferturile de finală ale Cupei României, calificându-se în această fază după ce au eliminat HC Zalău în optimi. Echipa pregătită de Bogdan Burcea a picat, în urma tragerii la sorţi, cu HC Dunărea Brăila, una dintre formaţiile puternice ale campionatului, care a terminat acest sezon pe locul secund.

”Este cea mai puternică adversară pe care o puteam întâlni după echipa campioană CSM Bucureşti. Este derby-ul acestei faze a Cupei Românei. Ne aşteaptă un joc foarte dificil în care determinante vor fi angajamentul şi concentrarea pe toată durata partidei. Sunt convins că vom avea un public numeros alături de noi şi alături de fanii noştri vom lupta pentru a accede în final-four-ul competiţiei”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul lui SCM Craiova.
Totuşi, formaţia craioveană va deţine avantajul terenului propriu, fiind prima echipă extrasă din urnă. Meciul dintre SCM Craiova şi HC Dunărea Brăila se va disputa joi, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Bănie. Celelalte partide din sferturile Cupei sunt: Rapid Bucureşti – CSM Bistriţa; CSM Unirea Slobozia – CSM Roman; CSM Bucureşti/U Cluj – HCM Rm. Vâlcea.

Oltenia, cu trei echipe în Liga Naţională

Policlinica Buna Vestire Craiova

csm-slatinaOltenia va avea, din sezonul viitor, trei echipe în Liga Naţională feminină de handbal: SCM Craiova, HCM Râmnicu Vâlcea şi de acum şi CSM Slatina.
Gruparea slătineană a promovat în Liga Naţională, încheind ultimul meci al sezonului disputat cu CSU Timişoara cu scorul de 39-22.
Handbalistele din Slatina sunt antrenate de craioveanca Victorina Bora.
Aceasta este a doua promovare în istoria handbalului slătinean, realizată după aproape zece ani.
Handbalistele CSM Slatina au fost premiate la finalul partidei disputate cu CSU Timişoara, viceprimarul Gigi Vâlceleanu înmânându-le tricourile de campioane şi plachete. De asemenea, a fost premiat staff-ul tehnic, administrativ şi medical.

Politica