vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Programul „Start-up Nation Romania”, prezentat astăzi tinerilor gorjeni

Complexul Studențesc Debarcader din Târgu Jiu găzduiește, astăzi, de la ora 15:00, în sala de conferințe a Facultății de Științe Medicale și Comportamentale a Universității Constantin Brâncuși”, sesiunea de promovare a Programului Start-up Nation Romania”.

La eveniment vor participa Harry-Ilan Laufer – Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Adrian Mlădinoiu – Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Radu Ghinea – Directorul Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperații Craiova, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale.

Programul Start-up Nation Romania” a fost aprobat prin Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 10/2017 pentru stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii și se adresează tinerilor cetățeni români, cu vârsta minimă de 18 ani, care vor să își înființeze o companie și care vor fi motivați să rămână în țară și să desfășoare activități de antreprenoriat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bugetul total al programului este de 1.713.798.000 lei și este finanțat de la bugetul statului și din fonduri europene.

Programul Start-up Nation Romania” are ca obiectiv principal stimularea înființării de noi întreprinderi mici și mijlocii, îmbunătățirea performanțelor economice ale star-up-urilor, creșterea potențialului de accesare a surselor de finanțare și facilitarea accesului acestora la finanțare.

Politica