joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lupte libere/ Formă bună, înaintea europenelor

Severineanca Roxana Capezan privește cu încredere Campionatul European de cadeți, după ce a triumfat la turneele internaționale de la Russe și Izmir.

În Bulgaria, respectiv Turcia, sportiva legitimată la CSS Drobeta Turnu Severin și-a dominat adversarele, cu care se poate reîntâlni, în vară, la Campionatul European. Lupta pentru medaliile continentale se va da în perioada 25-30 iulie, la Sarajevo, în Bosnia&Herțegovina.

„Mă pregătesc intens pentru europenele din iulie, unde îmi doresc o medalie. Vin după două turnee foarte puternice, pe care le-am câștigat. Atât în Bulgaria, cât și în Turcia, am avut de disputat câte 4 meciuri, cu adversare pe măsură. Au fost două turnee utile de verificare, care îmi dau încredere că-mi pot îndeplini obiectivul. Mai am însă mult de muncă, pentru a putea prinde podiumul la Campionatul European”, a explicat Capezan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eleva pregătită de Marin Dobrescu și Nicoleta Bogasieru va lupta, la sfârșitul săptămânii viitoare, la Internaționalele României, de la București.

Politica