miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Deținea fără drept o armă letală

Un bărbat de 53 de ani, din comuna Bâlteni, care era autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții letale de vânătoare, posesor de persmis de armă și deținător al unei arme letale de vânătoare cu țevi lise, a fost prins de oamenii legii că a păstrat fără drept arma menționată, precum și trei cartușe cu elice.

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu, la data de 2 mai, în legătură cu acest fapt. Cel în cauză nu s-a prezentat în termen de cinci ani la structura de poliţie competentă cu arma şi documentele stabilite în normele metodologice de aplicare a Legii Nr. 295/2004 Republicată, pentru prelungirea valabilităţii permisului de armă. Mai mult, acesta nu a depus arma și muniția la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea valabilităţii permisului de armă. Arma și cele 3 cartușe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de deţinere și port de arme letale și muniţie, fără drept şi de nedepunere a armei şi a muniţiei la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica