joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fast-food-ul din Slatina unde două fetiţe au mâncat pizza şi au ajuns la spital, închis de autorităţi  

 

Fast-food-ul din Slatina, unde au consumat pizza două fetiţe care, ulterior, au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară, a fost închis de inspectorii sanitar-veterinari olteni, din motive de lipsă de igienă.

Pentru că din buletinul de analiză a rezultat clar că rezultatele sunt necorespunzătoare la testele de sanitaţie, specialiştii DSVSA Olt au făcut un recontrol la fast-food-ul slătinean din buricul târgului şi au hotărât să închidă unitatea.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt au precizat că operatorul alimentar nu a aplicat în totalitate recomandările medicilor veterinari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

DSVSA Olt a reverificat fast-food-ul din Slatina şi s-a constatat că operatorul alimentar nu a aplicat în totalitate recomandările medicilor veterinari care au făcut controlul şi nu a luat măsuri suficiente pentru respectarea regulilor generale şi specifice de igienă”, se arată într-un comunicat al DSVSA Olt, remis Jurnalul Olteniei.

Astfel, specialiştii olteni au emis o ordonanţă de suspendare a activităţii.

„În consecinţă, începând cu 2 mai, a fost emisă o ordonanţă de suspendare a activităţii obiectivului, urmând ca reluarea activităţii să se realizeze în momentul remedierii deficienţelor de igienă”, a adăugat directorul DSVSA Olt, Veronel Bolborea.

Două surori au ajuns la spital, săptămâna trecută, cu dureri abdominale, stări de vomă şi greaţă. Familia fetelor a pus totul pe seama consumului de pizza de la unul dintre cele mai vechi fast-food-uri din municipiu.

Autorităţile au confirmat că la această unitate din buricului târgului au fost înregistrate probleme şi în anii trecuţi. Astfel, fast-food-ul slătinean a avut activitatea suspendată în noiembrie 2015 timp de o săptămână, iar în primăvara anului trecut ordonanţa de suspendare a fost pentru două săptămâni jumătate.

 

Politica