sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Campania Biblioteca de Energie, nominalizată pentru cea mai bună campanie din Balcani, la SABRE Gold Awards EMEA 2017  

 

Biblioteca de Energie, campania lansata de CEZ Vanzare, se afla pe lista nominalizarilor la SABRE Gold Awards EMEA (categoria „The Balkans”), una dintre cele mai valoroase competitii internationale de relatii publice.

Sub sloganul „Transforma hartia in energie”, campania Biblioteca de Energie a fost dezvoltata impreuna cu agentia Rogalski Damaschin PR incepand cu decembrie 2015 si a avut ca sursa de inspiratie povestea lui Vasile Tiucsan, un nevazator de 45 de ani din Mehedinti care a ales sa se aboneze la factura electronica de la CEZ Vanzare pentru furnizarea energiei electrice.

Primul pas a fost lansarea platformei „Biblioteca de energie” (bibliotecadeenergie.ro) si dotarea acesteia cu peste 140 de titluri din literatura romana si universala. CEZ a lansat invitatia tuturor clientilor sai de a renunta la facturile clasice in favoarea celor in varianta electronica. Pentru fiecare dintre primii 25.000 de noi abonati la E-factura CEZ Vanzare, compania a donat cate 1 leu in scopul facilitarii accesului la cultura al persoanelor cu deficiente de vedere din Romania.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Campania integrata s-a desfasurat atat extern, online si in Centrele de Relatii cu Clientii CEZ, valorificand reputatia pe care CEZ o are in randul clientilor sai, dar si intern, prin implicarea angajatilor companiei. Primul audiobook, „Luminita, mon amour”, carte scrisa de Cezar Paul-Badescu, a fost inregistrat chiar de voluntarii CEZ, in prezenta autorului cartii si urcat in platforma bibliotecadeenergie.ro.

Intr-o societate in care rezistenta la schimbare este puternic prezenta, mai ales in privinta tehnologiei, a furnizarii datelor, a tranzactiilor online, campania inspirata de o poveste reala si emotionanta, a reusit sa aduca in atentia publicului provocarile intampinate zilnic de persoanele cu dizabilitati de vedere. Astfel, a iesit la lumina, demnitatea cu care acestia se descurca si se apropie de normalitate, prin utilizarea noilor tehnologii si felul in care implicarea unui numar mare de oameni poate da o mana de ajutor unei comunitati, a declarat Angelica Barbu (Brand Marketing & Communication Manager, Grupul CEZ in Romania).

Rezultatele competitiei SABRE vor fi anuntate in cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc pe data de 23 mai, la Londra.

 

 

Politica