sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Foto/Accident cu trei victime, în Coșoveni

accident-cosoveniAccident la Coșoveni. Trei persoane au fost rănite, vineri seara, în urma impactului dintre un Audi A4 și un TIR. Traficul în zonă este îngreunat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliției al Județului (IPJ) Dolj, accidentul s-ar fi produs din cauza șoferului autoturismului care nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un TIR. Șoferul unui autoturism Audi A4 înmatriculat în Hunedoara, la intersecția DJ 752 cu DN 6, în localitatea Coșoveni, a pătruns pe drumul principal fără să se asigure și a fost lovit de un TIR. Șoferul autoturismului și doi pasageri, un bărbat și o femeie au fost răniți, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al Poliției Dolj.

În urma impactului, una dintre persoanele aflate în autoturism a rămas încarcerată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„S-a intervenit cu un echipaj de Descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Dolj. Cele trei persoane au fost transportate la spital, una fiind preluată de un elicopter SMURD”, a precizat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj.

Reprezentanții IPJ Dolj au mai precizat că niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.

Politica