joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cercetat pentru furt și profanarea lăcașurilor sau obiectelor de cult

Un tânăr din Mehedinți este cercetat de polițiști, după ce a pătruns prin efracție într-o locuință și într-un lăcaș de cult de unde a sustras mai multe bunuri.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, a pătruns prin efracție, în noaptea de 24 spre 25 aprilie, într-o locuință din satul Butoiești, de unde a sustras un sistem audio și un lanț din aur în valoare de 1.500 lei.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii aprilie a.c., pe timpul nopții, tânărul a pătruns prin efracție într-o biserică din satul Butoiești de unde a sustras diverse obiecte de cult. El a fost identificat, miercuri, de polițiștii din localitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și profanarea lăcașurilor sau a obiectelor de cult, fapta prevăzută si pedepsită de art. 228—229, alin 1, lit. b si d, alin. 2, lit. b si art. 382 Cod Penal.

Față de cel în cauză a fost luată măsura preventivă de reținere pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în ziua de 27.04.2017 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Mehedinți.

Politica