joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinși băuți la volan

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au constatat la sfârșitul săptămânii trecute, 8 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, dintre care 4 de conducerea autoturismelor pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului, anunță reprezentanții Poliției Vâlcea.

Astfel, la data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Horezu, au oprit în trafic, pe drumul judeţean 651, pe raza comunei Stoeneşti, un autoturism condus de C.C., de 39 de ani, din localitate.

Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. În aceeaşi zi, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani, l-au depistat în trafic, pe drumul judeţean 676 B, pe raza comunei Glăvile, pe C.F.S., de 36 de ani, din comuna Amărăşti, în timp ce conducea un autoturism, având 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Măciuca au oprit în trafic, pe raza comunei Stăneşti, un autoturism, înmatriculat în Dolj, condus de M.I., de 65 de ani, din municipiul Craiova. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu o zi înainte, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani, l-au depistat în trafic, pe drumul judeţean 648, pe raza comunei Olanu, pe P.I., de 55 de ani, din comuna Olanu, în timp ce conducea un autoturism, având 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toţi conducătorii auto depistaţi în trafic, în timp ce conduceau autovehicule aflându-se sub influenţa alcoolului, au fost conduşi la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge, pe numele acestora fiind deschise dosare penale.

Politica