joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O femeie a murit, iar doi copii şi un bărbat sunt în stop cardio-respirator în urma unui accident la Pădurea Saru

O femeie a murit, iar doi copii şi un bărbat sunt în stop cardio-respirator, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un grav accident, luni după-amiază, cu un TIR, în judeţul Olt, pe DN 65 la Pădurea Saru.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme şi un TIR, în urma evenimentului rutier fiind încarcerate trei victime. Evenimentul s-a petrecut pe DN 65, în zona Pădurii Slatina.

În urma accidentului au fost şase victime, din care cinci în stare gravă: un bărbat şi doi copii, în vârstă de cinci-şase ani, toţi în stop cardio-respirator, şi un alt bărbat, şoferul TIR-ului, care are răni externe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este vorba de o femeie decedată, doi copii de 5-6 ani preluaţi de ambulanţă, un bărbat, toţi în stop cardio-respirator, şi un al bărbat care a fost preluat de SAJ. Toţi sunt transportaţi spre Spitalul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

„A fost activat Planul Roşu de intervenţie. Intervin două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje de la Ambulanţa Olt”, a mai spus Băsăşteanu.

Politica