JUNIORI U17/Elevii lui Mișu au strălucit la Pitești

Date:

ACS Luceafărul Drobeta s-a impus cu 3-1 pe terenul ocupantei locului al III-lea, FC Pitești, și s-a apropiat la 3 puncte de podium

Echipa preluată, în iarnă, de Vintilă Mișu continuă să spere la podiumul seriei a X-a din cadrul Campionatului Național de Juniori U17, după ce a dispus, sâmbătă, cu 3-1, de FC Pitești. Severinenii au controlat jocul și au intrat la pauză cu un avans liniștitor, datorită golurilor izbutite de Bosoancă (10) și Borugă (25). Același Bosoancă a dus scorul la 3-0, în minutul 51. Ultimul cuvânt l-au avut gazdele, care au marcat golul de onoare, pe finalul jocului. Victoria a apropiat Luceafărul Drobeta la 3 puncte de FC Pitești, echipă aflată în continuare pe locul al III-lea. Etapa viitoare, severinenii vor primi vizita liderului CS Mioveni, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 14, pe terenul din Șimian.

“Am practicat un joc consistent, prin care se confirmă forma bună a echipei. Țin să felicit toți componenții pentru acest succes. Jucătorii au fost motivați și receptivi, îmbunătățind mai multe aspecte greșite din unele meciuri disputate în această primăvară. Suntem bucuroși că am legat două victorii și sperăm ca șirul să nu se oprească aici. Pregătim fiecare meci la victorie și, chiar dacă întâlnim, în următoarea rundă, liderul seriei, CS Mioveni, suntem încrezători că vom obține maximum de puncte”, a precizat managerul clubului Luceafărul, Alex Sitaru.

Echipa sa a început meciul de la Pitești cu: I. Mișu – Berceanu, Mohora, Pătrașcu (cpt), Schinteie – Moescu, Habet, Dăescu – Cojocaru, Borugă și Bosoancă, iar pe parcurs au mai intrat Harcău, Rădulescu, Curea și Baitz.

 

Share post:

Popular

ULTIMA ORĂ
Recente

După zilele caniculare, vremea devine instabilă! Vor fi vijelii și grindină

Vremea va rămâne foarte caldă în următoarele două zile. Codul...

Alexandru Ișfan este încă pe lista CSU! La ce echipă și-ar dori jucătorul să presteze!

După ce au adus numai jucători liberi de contract,...

Pepe Bauza e netransferabil: „Am avut ofertă de 2 milioane și nu l-am dat”

Marele absent al derby-ului FCU - CSU este bijuteria...

Mehedinți. Jandarmii au scos un șarpe din canalizarea unei case

Jandarmii mehedințeni au scos un șarpe din canalizarea unei...