joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

JUNIORI U17/Elevii lui Mișu au strălucit la Pitești

ACS Luceafărul Drobeta s-a impus cu 3-1 pe terenul ocupantei locului al III-lea, FC Pitești, și s-a apropiat la 3 puncte de podium

Echipa preluată, în iarnă, de Vintilă Mișu continuă să spere la podiumul seriei a X-a din cadrul Campionatului Național de Juniori U17, după ce a dispus, sâmbătă, cu 3-1, de FC Pitești. Severinenii au controlat jocul și au intrat la pauză cu un avans liniștitor, datorită golurilor izbutite de Bosoancă (10) și Borugă (25). Același Bosoancă a dus scorul la 3-0, în minutul 51. Ultimul cuvânt l-au avut gazdele, care au marcat golul de onoare, pe finalul jocului. Victoria a apropiat Luceafărul Drobeta la 3 puncte de FC Pitești, echipă aflată în continuare pe locul al III-lea. Etapa viitoare, severinenii vor primi vizita liderului CS Mioveni, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 14, pe terenul din Șimian.

“Am practicat un joc consistent, prin care se confirmă forma bună a echipei. Țin să felicit toți componenții pentru acest succes. Jucătorii au fost motivați și receptivi, îmbunătățind mai multe aspecte greșite din unele meciuri disputate în această primăvară. Suntem bucuroși că am legat două victorii și sperăm ca șirul să nu se oprească aici. Pregătim fiecare meci la victorie și, chiar dacă întâlnim, în următoarea rundă, liderul seriei, CS Mioveni, suntem încrezători că vom obține maximum de puncte”, a precizat managerul clubului Luceafărul, Alex Sitaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Echipa sa a început meciul de la Pitești cu: I. Mișu – Berceanu, Mohora, Pătrașcu (cpt), Schinteie – Moescu, Habet, Dăescu – Cojocaru, Borugă și Bosoancă, iar pe parcurs au mai intrat Harcău, Rădulescu, Curea și Baitz.

 

Politica