joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Firmă mică, înşelată de ”mamuţii” de la Bacriz

Din cauza lor, chiar în perioada Paştelui, nu am reuşit să dau salariile la timp angajaţilor”

slide2Angajaţii unei firme din Bucureşti şi-au luat salariile cu întârziere, chiar în perioada Paştelui, după ce fraţii Bakri, cunoscuţi în oraş ca Fraţii Bacriz, au „tras ţeapă” patronului acestora.

Concret, fraţii Bakri au „uitat” să mai plătească firmei Team Work Construct circa 40.000 lei pentru lucrări executate în cadrul Complexului Comercial SUCPI din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe lângă faptul că nu şi-au respectat obligaţiile convenţiei de plată, fiind contactaţi de reprezentanţii Team Work Construct, aceştia au spus că nu vor să plătească, fără a şi motiva însă acest lucru.

În luna martie am executat, în baza unei convenţii încheiată între Team Work şi SC Fraţii Bacriz, reprezentată de domnul Costică Dragomir, în calitate de director, lucrări de protecţii la foc a structurilor de rezistenţă în compartimentele de incendiu exterioare în hala EFG din cadrul Complexului Comercial SUCPI. După finalizarea lucrărilor, ne-am lovit de refuzul beneficiarului de a încheia o recepţie cantitativă şi calitativă a lucrărilor, fapt care nu l-a împiedicat să dea în folosinţă spaţiile respective. Mai mult, în momentul în care am mers la Mahmoud şi Imad Bakri, pentru a clarifica situaţia de lucrări şi întocmirea facturii, aceştia, împreună cu domnul Dragomir, mi-au comunicat faptul că nu-mi vor plăti niciodată, însă fără a motiva decizia. Ulterior am încercat din nou lămurirea situaţiei lovindu-mă de acelaşi răspuns. Din cauza lor, chiar în perioada Paştelui, nu am reuşit să dau salariile la timp angajaţilor, ci cu întârziere. Din acest motiv, dar şi pentru că fraţii Bakri mi-au spus că nu au ce discuta cu mine am decis să fac publică situaţia. Mă gândesc că nu sunt singurul înşelat şi poate aşa alţi oameni nu le vor cădea în plasă”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Florin Dobriţoiu, administrator al SC Team Work Construct SRL.

Acesta a mai precizat că va încerca să îşi găsească dreptatea prin intermediul justiţiei, gândindu-se chiar şi la depunerea unor plângeri penale pentru înşelăciune împotriva reprezentanţilor SC Fraţii Bacriz.

Redactorii „Jurnalul Olteniei” au încercat să obţină un punct de vedere de la reprezentanţii SC Fraţii Bacriz, însă aceştia nu au dorit să răspundă.

Politica