marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei craioveni în spatele gratiilor pentru evaziune fiscală

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale şi Secției 3 Poliție Craiova au organizat şi executat, ieri, o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii, astfel urmărindu-se punerea în executarea a mai multor mandate emise de magistrați.
Astfel, polițiștii craioveni au depistat și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova trei persoane pe numele cărora au fost emise mandate de executare a unor pedepse privative de liberate:
· R.STELA, administrator S.C, 43 de ani, din Segarcea, pe numele căreia Tribunalul Dolj a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnată la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.
· I.MUREŞ, administrator S.C, 28 de ani, din municipiul Craiova, pe numele căruia Tribunalul Dolj a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat la pedeapsa de 10 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.
· D.RAMONA-ELENA, contabil, 31 de ani, din municipiul Craiova pe numele căreia Tribunalul Dolj a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnată la pedeapsa de 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.
De asemenea, polițiștii craioveni au solicitat punerea în urmarire la nivel naţional a lui G.IULIAN şi G.NICOLETA SILVIA, din municipiul Craiova, persoane care se sustrag de la executarea pedepsei, fiind condamnati la 10 ani, respectiv 8 ani închisoare în acelaşi dosar., fiind continuate activitatilor de depistate si incarcerare a acestora.

Politica