vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii asigură liniştea cetăţenilor de ,, Zilele Severinului” 

 

dsc_0179Efective de ordine publică din cadrul Jandarmeriei Mehedinţi sunt angrenate în misiuni specifice de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul manifestărilor cultural- artistice dedicate zilelor orașului,  eveniment ajuns la cea de-a XXV-a ediţie.

Astfel, în perioada 21-23 aprilie, a.c., peste 140 de  jandarmi  sunt prezenţi în zona de desfăşurare a activităţilor, cu precădere în zona centrului comercial din zona Aluniş, zona de promenadă de pe strada Crişan şi zona I.C. Brătianu, unde vor avea loc o serie de concerte de muzică uşoară şi populară.  Jandarmii vor acţiona în  cadrul echipelor mobile, patrulelor  pedestre de ordine publică, echipelor  operative de intervenţie şi prevenire a faptelor antisociale.

Având în vedere că la aceste manifestări organizatorii estimează participarea unui public numeros, în scopul prevenirii evenimentelor nedorite, Jandarmeria Mehedinţi recomandă cetăţenilor: să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale(genţi,poşete); să nu lase la vedere în autoturisme, bunuri de valoare care pot atrage atenţia(aparate foto-video, sume de bani, documente personale sau ale maşinii); să evite consumul excesiv de alcool; să nu depăşească limitele decenţei sociomorale în manifestările comportamentale; să evite persoanele aflate în stare de ebrietate şi să nu intre în discuţii contradictorii cu acestea,  delimitându-se de orice formă de agresiune verbală sau fizică; în caz de nevoie să sesizeze cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane cu comportament antisocial.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica