vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Slatina pune la bătaie 700.000 lei, fonduri nerambursabile pentru ONG-uri, asociaţii şi fundaţii

700.000 lei este suma pe care Primăria Slatina a alocat, în acest an, pentru finanţarea nerambursabilă a unor activităţi nonprofit de interes public local.

Potrivit unui comunicat remis de municipalitate, a fost deschisă sesiunea de participare pentru depunerea de proiecte în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Proiectele pot fi depuse de către persoane fizice și juridice fără scop patrimonial, asociații și fundații, în următoarele domenii: cultură, sport, educație, culte religioase, învățământ, sănătate etc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programele și proiectele trebuie să fie de interes public local și să promoveze/adauge identitate imaginii municipiului Slatina.

Ultima zi pentru depunerea proiectelor este 19 mai, ora 16.30, la registratura Primăriei municipiului Slatina. „Informații suplimentare în acest sens, inclusiv regulamentul de participare, pot fi aflate pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, secțiunea «Informații de interes public». Suma aprobată și prevăzută în bugetul autohton pe acest an pentru finanțarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes public local este de 700.000 de lei”, se arată în comunicatul citat.

Politica