joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aurel Popescu, oficial candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu

Reprezentanții PSD Gorj au reconfirmat, marți, că Aurel Popescu, actualul primar interimar al municipiului Târgu Jiu, este candidatul PSD la alegerile parțiale care ar urma să aibă loc la data de 11 iunie.

Conform gorjeanul.ro, în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc la PSD Gorj, purtătorul de cuvânt al organizației social-democrate, Anca Bordușanu, a subliniat că Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu-Jiu, este candidatul PSD la alegerile parțiale.

,,Am spus asta în repetate rânduri o spunem și acum: domnul Aurel Popescu este candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu. Nu s-a pus nici măcar un minut în discuție o altă variantă. Domnia sa a fost votat în cadrul Comitetului Executiv Județean din luna ianuarie, iar de atunci și până acum nu s-a produs nicio schimbare și nici nu se va produce până la alegeri când dânsul va deveni primar plin”, a declarat Bordușanu.
În ultimele zile, presa locală a speculat că Popescu nu ar fi acceptat candidat pentru această funcție, lucru negat de liderii PSD care și-au reafirmat susținerea pentru actualul primar al orașului Târgu Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica