Noul şef PNL Slatina: „Nu pot să răspund pentru ceea ce face şi spune Gigel Ştirbu”

Noul preşedinte al PNL Slatina, Sorin Ţârcomnicu, se disociază de opinia exprimată de liderul judeţean, deputatul Gigel Ştirbu, care a declarat că vinovaţii pentru pierderea alegerilor locale din vara trecută sunt candidatul Marius Bălaşa şi reprezentanţii mass-media.

Pe de altă parte Sorin Ţârcomnicu spune că nu a discutat cu parlamentarul despre acest subiect. „Eu nu sunt responsabil pentru ceea ce reclamă domnul Gigel Ştirbu. Dacă aveţi întrebări, vă rog să i le adresaţi dumnealui. Vizavi de alegeri, domnul Ştirbu a spus că nu se amestecă şi, într-adevăr, nu s-a amestecat. Eu nu am avut discuţii cu dânsul decât vizavi de alegeri. Nu pot să răspund pentru ceea ce face şi spune Gigel Ştirbu. Nu consider că presa a fost de vină pentru eşecul de la locale. Am spus că nu”, a afirmat Ţârcomnicu.

Pe de altă parte, noul lider PNL Slatina susţine că a tras semnale de multe ori, în campania pentru parlamentare, de această dată, că electoratul nu priveşte cu ochi buni asocierea dintre Dacian Cioloş şi liberali. „Noi am spus ce simţim, că noi eram cei care băteam la uşi. Când lumea auzea de Cioloş, era reticentă. Am transmis, am înţeles că a ajuns mai departe. De acolo nu mai ştiu”, a mai declarat Sorin Ţârcomnicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Portul Izmail, lovit de drone. O persoană a fost ucisă

Portul Izmail de pe malul ucrainean al Dunării a...

Clariant închide fabrica de bioetanol din Podari

Gigantul Clariant își închide fabrica de bioetanol, din Podari,...

Turul de Elită U19: cu cine vor juca tricolorii meciurile decisive pentru EURO 2024

Tragerea la sorți a ultimei runde de calificare înaintea...

Copiii îi pot trimite scrisori lui Moş Crăciun prin Poşta Română

Începând de vineri, copiii îi pot trimite scrisori lui...