joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: Delegația permanentă a organizației i-a desemnat pe cei 22 de delegați la Congresul Partidului 21-22 Aprilie

Delegaţia Permanentă a ALDE Dolj s-a reunit luni, 10 aprilie a.c. Forul de conducere al organizaţiei doljene a stabilit, conform regulamentelor interne, lista delegaţilor la Congresul ALDE care va avea loc în zilele de 21-22 aprilie.

ALDE Dolj a decis prin vot componenţa delegaţiei organizaţiei la Congres formată din 22 de membri. Majoritatea dintre aceştia sunt lideri ai organizaţiilor cu cele mai bune rezultate la alegerile locale şi parlamentare de anul trecut.

Mandatul cu care aceştia vor merge la Congres este acela de consolidare şi dezvoltare a partidului atât din perspectiva statutului său de partener în Coaliţia de guvernare cât şi din perspectiva viitoarelor alegeri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ALDE Dolj a exprimat în mai multe rânduri ideea că partidul trebuie condus în următorii ani de către Călin Popescu Tăriceanu, liderul care are cel mai înalt grad de încredere publică dintre toţi reprezentanţii la vârf ai ALDE.

Deputatul Ion Cupă, preşedintele ALDE Dolj consideră că partidul va fi mai puternic şi mai coeziv în acţiunea sa publică după desfăşurarea Congresului din 21-22 aprilie.

Singura noastră preocupare politică este să realizăm toate obiectivele liberale asumate prin Programul de guvernare, în special cele legate de dezvoltarea economiei şi creşterea calităţii vieţii oamenilor.

Politica