joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sala Polivalentă din Slatina prinde contur. Termen de finalizare, această toamnă

Municipalitatea a prevăzut, în bugetul aferent anului 2017, suma de 15 milioane lei, cofinanţare pentru Sala Polivalentă care se construieşte în curtea Loctrans SA.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că nu sunt probleme cu finanţarea construcţiei Sălii Polivalente, Compania Naţională de Investiţii (CNI) alocând fonduri pentru acest proiect. Edilul spune că lucrarea va fi terminată până în această toamnă. „O mare parte din cofinanţarea noastră pentru Sala Polivalentă, 15 milioane, au fost prinşi în bugetul din acest an”, a precizat Moţ.

În anul 2014, CNI a preluat lucrarea cu tot cu constructor, firma Vega ’93 Galaţi câştigând deja licitaţia pentru execuţia şi proiectarea clădirii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sala ar urma să aibă o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi şi o capacitate de 3.000 de locuri. Pe lângă competiţiile sportive pe care le va putea găzdui, în sala polivalentă vor exista şi spaţii comerciale, dar şi birouri administrative şi săli de conferinţă, iar în faţa clădirii va exista o parcare de 120 de locuri. De asemenea, va fi amenajată o platformă de peste 1.000 de metri pătraţi, care va oferi posibilitatea organizării de concerte în aer liber.

Politica