vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un jandarm mehedințean a participat la meciul caritabil pentru ajutorarea unui tânăr fotbalist

Duminică, 2 aprilie a.c.,  pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin a avut  loc meciul caritabil unde fotbaliștii echipei Steaua din perioada 2005-2006 au jucat alături de ACS Luceafărul Drobeta.
Plutonier major Cosmin Munteanu a facut parte din echipa gazdă ACS Luceafărul Drobeta, care a jucat  astăzi alături de fotbaliști cu renume din sportul românesc pentru un caz social. Un gest atruist cu scopul de a ajuta pe juniorul Călin PÎSLEA, un tânăr fotbalist foarte talentat, ce are nevoie urgentă de o operație de ligament încrucișat anterior.

Plutonier major Cosmin Munteanu  își desfășoară activitatea în cadrul unui detașament de pază și protecție instituțională al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Mehedinți.

Pe subofițerul Cosmin Munteanu, pasiunea pentru sport l-a convins să împartă tainele fotbalului cu zeci de tineri pe care îi antrenează în timpul liber,   în cadrul Clubului Sportiv Luceafărul Drobeta. A investit în ei încredere, timp și speranțe pentru dezvoltarea sportului mehedințean. A participat de-a lungul timpului la numeroase turnee naționale și internaționale mărturie fiind nenumăratele medalii şi trofee câştigate împreună cu acești minunați copii. Consideră că rezultatele sale se datorează în mare măsură comenzii de unitate și colegilor care îi sunt alături și se bucură pentru orice reușită în terenul de fotbal.
Însă viața i-a arătat că trebuie să fie alături de oameni nu numai ca militar, prin prisma atribuțiilor de serviciu ci și atunci când cei de lângă noi sunt într-un moment de cumpănă. Alături de colegi, iubitori ai sportului și oameni cu suflet mare s-a implicat în organizarea unor acțiuni menite să strângă fonduri pentru susţinerea unor cazuri sociale sau persoanelor cu grave probleme de sănătate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica