vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Steaua 2006 a făcut spectacol la Severin, într-un meci caritabil

 

Stadionul Municipal din Severin a reunit, duminică, nume mari ale fotbalului românesc. Steaua 2006 a învins, într-un meci caritabil, echipa antrenorilor de la Luceafărul Drobeta, scor 5-4. Partida a avut scop principal strângerea de fonduri pentru operația la genunchi a unui junior severinean.

Chiar dacă anii au trecut peste ei, cei mai mulţi jucători au demonstrat că abilităţile şi talentul nu i-au părăsit. Driblingurile şi pasele filtrante ale lui Nicolae Dică, execuțiile de efect ale lui Vali Badea sau siguranţa lui Ghionea au adus aminte de generația care ajungea în 2006 până în semifinalele Cupei UEFA. Gloriile Stelei au venit cu sufletul deschis pentru a ajuta un junior care a suferit o intervenție chirurgicală de ligamente încrucișate și are nevoie de bani pentru recuperare.

„Toți avem nevoie de sprijin, indiferent de vârstă, țoși avem sentimente, trăiri, și în momentele grele trebuie să fim ajutați. Ne bucurăm că am putut fi prezenți la Severin și sperăm ca acest băiat să revină cât mai repede pe gazon pentru că nu e ușor să treci printr-o astfel de accidentare”, a completat Sorin Ghionea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cu plăcere am răspuns prezent invitației foștilor colegi și a ieșit un spectacol sportiv foarte frumos. M-aș bucura să fi fost atins și obiectivul de a strânge suficienți bani pentru acest băiat”, a completat Dorinel Munteanu.

Gabriel Boștină a reușit reunirea uneia din cele mai bune generații ale Stelei de după Revoluție, dar și a lui Florin Șoavă și Dorel Stoica.

„Ne bucurăm că Boștină a reușit să ne strângă în număr destul de mare, mai ales că mulți dintre noi suntem prinși în unele proiecte, alții, cum sunt Lovin și Bănel, încă mai actizează în Liga I, și e greu să îi aduni pe toți. De fiecare dată când se adună această echipă fantastică mă bucur foarte mult pentru că este aproape de sufletul meu, echipa la care țin enorm, la care am avut colegi minunați și cu care, iată, la orice activitate caritabilă ne strângem”, a spus Sorin Paraschiv.

„În afara faptului că am fost colegi, cu toții am rămas și prieteni. Le mulțumesc din suflet pentru că au venit deoarece nu este ușor, mulți fiind cu proiecte, dar asta înseamnă să ai caracter și să nu uiți o perioadă minunată de cinci ani în care ai avut parte de trăiri unice”, a explicat Gabriel Boștină.

Steaua 2006 a dispus cu 5-4 de echipa locală formată din antrenorii de la clubul Luceafărul Drobeta. Juniorul Călin Pîslea a privit cu emoție cum marii fotbaliști joacă pentru el.

„Am fost foarte bucuros și le mulțumesc din suflet pentru că au venit să facă fapta asta frumoasă pentru mine. Gestul lor mi-a ridicat moralul foarte mult și voi lupta să revin în terenul de fotbal și mai puternic”, a precizat Călin Pîslea.

„Vreau să le mulțumesc foștilor jucători pentru că au acceptat invitația noastră, dar și autorităților locale pentru că am fost găzduiți pe Stadionul Municipal, unde a fost o organizare impecabilă. Totul a fost în ajutorul lui Călin și îl vom sprijini în continuare pentru ca și el să fie, peste câțiva ani, unul dintre acești foști jucători care au activat în prima ligă”, a spus Marian Balaci, președinte Luceafărul Drobeta.

La finalul meciului, gloriile Stelei au stat minute în șir pe gazon pentru a da autografe și a face poze cu severinenii veniți la stadion.

Politica