vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mai au șanse la play-off

Baschetbaliștii craioveni și-au păstrat speranțele la continuare în competiția națională, după ce au obținut victoria pe terenul lui Dinamo București, sâmbătă, cu scorul de 87-72 (29-25, 21-12, 9-16, 28-19). Grație acestui succes și rezultatului din partida BC Mureș – Phoenix Galați, care s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 91-75, SCM U Craiova rămâne în lupta pentru play-off, urmând să joace “finala” miercuri, pe teren propriu, contra lui Phoenix Galați.

”A fost un meci în care am condus de la un capăt la altul, pe alocuri s-a resimțit și presiunea, dar nu pot decât să le mulțumesc băieților pentru efortul depus. Meciul cu Dinamo a trecut, urmează finala pentru play-off, miercuri, cu Galaţi. Chiar dacă timpul de refacere este mai scurt decât al adversarilor, vom da totul pentru victorie. Așteptăm ca miercuri seara toți suporterii să umplem sala, să mergem împreună în elita baschetului, pentru că împreună suntem mai puternici, suporteri, care sunt sigur că au crezut tot timpul în noi”, a declarat antrenorul craiovenilor, Vladimir Vuksanovic.

Pentru a prinde locul opt, ocupat în prezent de Phoenix cu un punct mai mult decât SCM U Craiova, formația din Bănie are nevoie neapărat de cele două puncte în confruntarea cu echipa gălățeană, victoria fiind singura variantă pentru Craiova. În meciul cu Dinamo, au evoluat pentru SCM U Craiova: Taylor (20 p.), Popa (2 p.), Burlacu (11 p.), Abrams (17 p.), Bureau (14 p.), Solopa (6 p.), Gavrilă (2 p.), Corneanu, Aktaş (6 p.), Lee (9 p.).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica