miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Infracțiuni la regimul circulației rutiere, constatate de polițiștii de frontieră doljeni

 

Polițiștii de frontieră doljeni din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet efectuează cercetări în cazul a doi barbați care au încălcat prevederile legale privind circulația pe drumurile publice.

  • Primul caz s-a înregistrat înregistrat în data de 02.04.2017, în jurul orei 13.30, atunci când polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet, județul Dolj, au oprit în trafic, pe raza localității Ocolna, un autoturism marca Audi, cu numere de înmatriculare eliberate de autoritățile germane, la volanul căruia se afla cetățeanul roman Florian C., în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza județului Dolj.Deoarece au existat suspiciuni cu privire la documentele autovehiculului,  polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora s-a constatat faptul că mașina este radiată din circulație din evidențele germane din anul 2014.
  • Cel de-al doilea caz s-a înregistrat câteva ore mai târziu, tot la Sectorul Poliției de Frontieră Bechet, cînd polițiștii de frontieră au oprit pentru control, tot pe raza localității Ocolna, un autoturism marca Opel, la volanul căruia se afla cetățeanul român Dorel S., în vârstă de 48 de ani, domiciliat pe raza județului Dolj.

Cu ocazia verificării documentelor, șoferul nu a putut prezenta pentru control permisul de conducere, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea de verificări specifice.

În urma verificărilor, a rezultat faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ambele cazuri au fost întocmite acte de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere , urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Politica