joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au defilat cu CSM București

Ultima înfrângere, de la Zalău, nu i-a priit deloc bine formației masculine de volei a SCM U Craiova, care, din cauza acelui eșec, se îndepărtase destul de mult de prima poziție. Lucrurile s-au mai echililbrat în clasament în urma rezultatelor din etapa  a cincea a play-off-ului. SCM U Craiova s-a impus clar, sâmbătă, în fața lui CSM București, în meciul disputat în Bănie. Elevii lui Dan Pascu au trecut cu 3-0 de formația din capitală, cu 25-22 în primul set și 25-17 în celelalte două parțiale. Această victorie a craiovenilor, cumulate cu înfrângerea Zalăului la Galați, a mai strâns din diferența primelor trei clasate. Echipa din Zalău continuă să conducă ierarhia cu 64 de puncte, urmată îndeaproape de Arcada Galați, cu 63 de puncte, și de SCM U Craiova, care este situată pe locul trei cu 60 de puncte, având un meci vital în bătălia pentru titlu în următoarea etapă. Formația olteană va merge miercuri la Galați pentru a-și lua revanșa.

„În sfârşit am obţinut o victorie mai liniştită, iar băieţii au jucat atât cât a trebuit pentru a câştiga cu 3-0. Am dus preluarea puţin mai bine, am fost mai eficienţi pe atac, dar sunt nemulţumit de blocaj, care a fost destul de slab. Sunt trei puncte importante şi vom vedea ce va fi în partidele următoare. La Galaţi va fi un meci de foc. Am pierdut cu 3-2 acasă şi cred că trebuie să ne luăm revanşa”, a declarat antrenorul voleibaliștilor craioveni, Dan Pascu.

Jucătorul Cristian Bartha speră și el la o victorie în meciul de la Galați, care să le mai mărească șansele la primul loc, destul de modeste în acest moment.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Astăzi, ne-am făcut datoria şi am câştigat cu 3-0. Urmează o deplasare grea la Galaţi şi sper să obținem trei puncte. A fost o nervozitate după acel meci pierdut acasă cu Galaţi, însă sper că ne-am revenit după acest 3-0”, a spus Bartha.

În altă ordine de idei, formația  feminină de volei a SCM U Craiova a pierdut cu 3-0 deplasarea de la Medicina Târgu Mureș, pe seturi scorul arătând astfel: 25-14, 25-20, 25-21.

Politica