Conecteaza-te cu noi

Eveniment

300 litri de alcool, confiscați în vama PF1

Publicat

pe

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier I au confiscat, în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului cu produse accizabile 300 de litri de alcool.

În ziua de 1.04.2016, ora 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru a intra in România conducând un autoturism Mercedes înmatriculat în Austria, cetățeanul sârb R. Nesa, în vârstă de 48 de ani, domiciliat în Serbia.

La controlul de frontieră, cetăţeanul sârb a declarat inspectorului vamal în prezenţa poliţistului de frontieră că nu deţine bunuri accizabile şi transportă motorină.

În urma executării controlului fizic al autoturismului şi a remorcii acestuia, echipa comună formată din inspectorii vamali şi poliţiştii de frontieră a descoperit în portbagajul autoturismului şi remorca acestuia cantitatea de 300 de litri de alcool produs în Serbia şi 60 de pachete cu ţigări .

Cetăţeanul sârb nu a declarat cantitatea de alcool şi tigări şi a încercat să o sustragă de la controlul vamal. Întreaga cantitate de alcool şi ţigări în valoare de 9.720 de lei a fost indisponibilizată de Biroul Vamal Porţile de Fier I, iar R. Nesa a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

 

© 2021. Toate drepturile rezervate.