joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prefectul Dan Narcis Purcărescu, la inaugurarea laboratorului de Mecatronică

Prefectul judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, a participat vineri, 31 martie 2017, la evenimentul prilejuit de inaugurarea oficială a laboratorului de Mecatronică din cadrul Colegiului „Ştefan Odobleja” din Craiova.

Cu această ocazie a declarat:

«Doresc să vă felicit pe toţi cei care aţi depus toate eforturile pentru ca acest Laborator de Mecatronică din cadrul Colegiului „Ştefan Odobleja” să prindă contur.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ştiu că este vorba de o investiţie foarte importantă, realizată cu sprijinul partenerilor dumneavoastră şi sunt convins că nu  a fost uşor să ajungeţi la rezultatele dorite, dar iată că astăzi elevii şcolii de arte şi meserii beneficiază de tehnică la cele mai înalte standarde pentru a se specializa.

Ştim cu toţii cât de greu se mai găsesc meseriaşi în orice domeniu şi consider că elevii vor fi din ce în ce mai atraşi de oferta dumneavoastră educaţională, cu atât mai mult cu cât, după absolvire au şansa de a fi integraţi mai repede pe piaţa muncii.

Vă asigur că veţi avea parte de întreg sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj ori de câte ori veţi avea nevoie. Vă urez succes!» – prefectul judeţului Dolj, Dan Narcis Purcărescu.

 

Politica