marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorjean arestat preventiv pentru furt din farmacii

O echipă de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, în noaptea de 28/29.03.2017, l-a prins în flagrant pe N.STELIAN, 31 de ani, domiciliat în comuna Baia de Fier, Gorjcare sustrăsese monedă divizionară în sumă de 69 lei dintr-o farmacie situată pe strada G. Fotino din municipiul Craiova.
Bărbatul de 31 de ani a fost condus de polițiști la sediul secției, iar în urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul secției, a rezultat faptul că suspectul, în aceeași noapte, prin efracție, a mai pătruns în incinta unei farmacii de unde a sustras produse naturiste și monedă divizionară în valoare totală de 130 lei.
În baza probatoriului administrat și analizat cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în cauză a fost dispusă continuarea urmăririi penale față de suspectul N.STELIAN pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat, totodată fiind luată măsura reținerii pe baza de Ordonanță de reținere pentru 24 de ore a suspectului.
Astfel, în cursul zilei de ieri, 29.03.2016, faţă de bărbatul de 31 de ani s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, iar Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea de arestare preventivă promovând-o către Judecătoria Craiova, care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.  
Inculpatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj. 

Politica