vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fiul poliţistului din Corabia, care a înjunghiat două persoane, a fost arestat preventiv

Iliuță Marius Bucureșteanu, în vârstă de 24 de ani, fiul unui poliţist din Corabia care, în noaptea de 17 spre 18 martie, a înjunghiat două persoane, altercaţia petrecându-se într-un bar din comuna Vişina, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri seara, în urma unei decizii a magistraţilor Tribunalului Olt.

Decizia magistraţilor olteni nu este definitivă şi poate fi contestată.

Iliuță Marius Bucureșteanu a apărut în incinta barului din Vișina unde, potrivit martorilor, după ce a stat la o masă cu mai multe persoane, dând cu ochii de un bărbat care ar fi avut calitatea de martor într-un dosar penal în care el a fost cercetat, ar fi scos un cuțit cu gândul de a-l înjunghia pe acesta. Un agent de pază a încercat să îl calmeze în repetate rânduri, lucru care l-a înfuriat și mai mult pe tânăr. El a ieșit din bar, s-a luat la ceartă cu un tânăr, a scos din nou cuțitul și l-a înjunghiat pe acesta. În ajutorul victimei a sărit un amic, care, și el, la rândul său, a fost înjunghiat în mai multe zone ale corpului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victimele, Laurențiu George Mitrache, de 31 de ani, din Slatina, și Daniel Murgea, de 22 de ani, cu domiciliul în comuna Brebeni, au fost preluați de ambulanță și transportați la Spitalul Caracal. De aici, din cauza rănilor grave, primul a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, iar cel de-al doilea a fost trimis acasă după ce s-a intervenit asupra plăgilor. Acesta a ajuns și el, ulterior, tot la spitalul din Craiova.

Bucureşteanu este fiul unui polițist din Corabia şi a fost cercetat, în trecut, în mai multe dosare penale, unul dintre acestea aducându-i, în 2016, și o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală din culpă și pentru ultraj contra bunelor moravuri, cu un termen de încercare de șase ani. Condamnarea a fost pronunțată de Curtea de Apel Craiova, unde procurorii au făcut recurs după ce Judecătoria Corabia îl condamnase la doar doi ani de închisoare cu suspendare.

Politica