vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră doljeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – S.P.F. Bechet au descoperit într-un autoturism mai multe parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, pe care un cetățean român le achizitionase pentru le face cadou.

În data de 28.03.2017, ora 15.00, polițiștii de frontieră doljeni din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet au desfășurat o acțiune specifica în zona de competență. Cu aceasta ocazie, a fost oprit pentru control pe raza localității Dăbuleni un autoturism marca Ford , la volanul căruia se afla cetățeanul român Aurel V., în vârstă de 42 de ani.

În urma controlului asupra autoturismului, a fost descoperită pe bancheta din spate, o cutie de carton în care se aflau 21 de flacoane de parfum inscripționate cu numele unor mărci protejate în domeniu, bunuri susceptibile a fi contrafăcute.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La cercetări, șoferul în cauză a declarat faptul că a achiziționat produsele respective dintr-o piață din București, cu intenția de a le oferi drept cadouri cu diferite ocazii.

Bunurile susceptibile a fi contrafacute au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Politica