joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova revine la căutarea de salvamari

Primăria Craiova a reluat, cu aproximativ o lună înainte de data preconizată la care s-ar încheia lucrările la Water Park-ul din Lunca Jiului, concursul pentru posturile de salvamari. Municipalitatea caută cinci salvamari, după ce trei au fost găsiți deja, dar și un profesor de înot, un casier, un fochist, doi lăcătuși mecanici, șase instalatori, șase electricieni, un paznic și un îngrijitor.

Detalii despre posturile scoase la concurs, cât și despre condițiile generale și specifice care trebuie îndeplinite, pot fi găsite pe site-ul www.primariacraiova.ro, la secțiunea Informații publice -> Posturi publice vacante.

Primarul interimar al Craiovei, Mihail Genoiu, a garantat, în cea mai recentă conferință de presă a sa, că în această vară în mod sigur se va putea merge la Water Park. Acesta a spus că întârzierile care ar putea exista s-ar putea datora procedurii de obținere a tuturor autorizațiilor necesare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încercăm finalizarea Water Park-ului până în data de 30 aprilie. Probabil că va fi depășită data de 30 aprilie de autorizațiile de funcționare (…) Promit că în vara asta ne vom bălăci în Water Park”, a spus Mihail Genoiu în cadrul conferinței amintite.

Water Park-ul are alocată, în bugetul de venituri și cheltuieli al Craiovei pe anul 2017, suma de 11.928.000 de lei. Conform proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului amintit, care va fi supus votului consilierilor locali la ședința de joia aceasta, pentru Water Park „este necesară suma de 675.000 de lei pentru achitarea facturilor la utilități, achiziție brățări acces incintă Complex Water Park, achiziție substanțe pentru tratare apă bazine și alte cerințe necesare funcționării complexului de agrement”.

Politica