joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scăpări de gaze naturale într-un bloc din Slatina. Nu au fost persoane evacuate

Slătinenii din blocul GA 8 de pe strada Libertăţii au tras o sperietură zdravănă, luni după-amiază, după ce au fost înregistrate scăpări de gaze naturale, la contorul principal din afara scării blocului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu, a declarat că nu au fost persoane evacuate, pompierii reuşind să oprească gazele în timp util.

„Au fost scăpări de gaze la contorul principal din afara scării blocului. Au intervenit o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi echipajul CBRN de la Detaşamentul de Pompieri Slatina. Pompierii au oprit gazele şi urmează să vină cei de la reţeaua de distribuţie a gazelor să rezolve problema”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit informaţiilor Jurnalul Olteniei, reprezentanţii firmei de distribuţie a gazelor naturale efectuează lucrări la reţea, în zonă. Din greşeală, aceştia au dat drumul la gaze în blocul GA 8, de pe strada Libertăii, deşi contorul principal nu era reconectat la reţeaua principală.

Politica