vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Patru tineri răniţi după ce s-au răsturnat cu maşina într-o râpă, lângă Staţia de Epurare Slatina

Patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, din Valea-Mare, Bălteni, Brebeni şi Perieţi au ajuns la spital, luni dimineaţa, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, în zona Staţiei de Epurare Slatina.

Autoturismul în care se aflau cinci tineri venea dinspre hidrocentrala de la Slătioara, iar înainte de curba la dreapta, în urcare, a ieşit în decor, răsturnându-se.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu, a declarat că patru dintre cei cinci ocupanţi ai autoturismului au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Slatina, cu diverse răni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În autoturism au fost cinci persoane, cu vârste între 18 şi 21 de ani, maşina răsturnându-se într-o râpă în apropiere de Staţia de epurare. Una din persoane a plecat de la locul accidentului şi au fost acordate îngrijiri medicale pentru celelalte patru. Toţi au diverse traumatisme şi escoriaţii. Nu au fost persoane încarcerare, toate fiind conştiente. S-a intervenit cu un echipaj SMURD care a transportat un pacient şi două ambulanţe care i-au transportat pe ceilalţi trei pacienţi”, a declarat plutonierul major Dan Nedeloiu.

La faţa locului au ajuns şi mai multe echipaje de poliţie pentru cercetarea la faţa locului. Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Politica