vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mascat din IPJ Mehedinți, rănit în misiune! Șeful, contestat de subalterni!

Șeful trupelor de poliție SAS Mehedinți, comisar Robert Țogoe, este acuzat de subalterni de lipsă de colaborare în îndeplinirea misiunilor de intervenţie. Țogoe este prieten la cataramă cu ,,dottore” Bogdan Fleancu , comandantul Poliției Severin. Ambii polițiști au multe în comun printre care și spririt antreprenorial, de bisnismeni.

Riscul meseriei! Un poliţist din trupele de mascați ale IPJ Mehedinţi s-a ales cu piciorul rupt, după ce un bărbat cunoscut cu probleme psihice din Corcova a dat cu maşina peste el. Poliţistul împreună cu mai mulţi colegi de la grupa de mascaţi fuseseră chemaţi la faţa locului pentru a aplana un scandal. În noaptea de 23 spre 24 martie a.c., o grupă de poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi a fost solicitată să intervină la Corcova pentru aplanarea unui scandal, alături de colegii de la Poliţia din Strehaia şi Postul de Poliţie din localitate. Cel care a sunat la Poliţie era un localnic din Corcova care nu putea să-şi potolească fiul, cunoscut cu probleme psihice. Acesta, aflat la volanul unui autoturism de teren distrugea mai multe bunuri din curtea locuinţei, spre disperarea membrilor familiei sale, care solicitaseră sprijinul poliţiei. Când au ajuns la faţa locului, bărbatul se manifesta foarte agresiv şi a refuzat să se supună somaţiei oamenilor legii. La un moment dat, în timp ce conducea autovehiculul prin curtea locuinţei, l-a acroşat pe unul din poliţiştii de la SAS, fapt ce l-a determinat pe poliţistul din Corcova să folosească armamentul din dotare, executând două focuri asupra autovehiculului. În cele din urmă a fost imobilizat şi transportat cu ambulanţa la spitalul de psihiatrie din Drobeta Turnu Severin.

Poliţistul Gheorghe Moraru a suferit însă o fractură de peroneu stâng şi în această dimineaţă medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin i-au pus piciorul în ghips.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șeful mascaților, amicul lui ,,dottore” Fleancu, contestat de subalterni

Surse din cadrul mascaţilor spun că în rândul poliţiştilor de la serviciul de acţiuni speciale ar exista o stare profundă de nemulţumire la adresa şefului SAS Mehedinți comisar Robert Țogoe , pe care îl acuză de lipsă de colaborare în îndeplinirea misiunilor de intervenţie. Şeful SAS nu a fost prezent la misiune fiind învoit de conducerea IPJ Mehedinţi, pentru un deces în familie. Când la comanda trupelor de mascați din IPJ Mehedinți s-a aflat comisarul-șef Antonio Graf sau comisarul-șef Cornel Dinuț, polițiștii de aici aveau numai cuvinte de laudă la adresa lor. Și asta în pofida faptului că îi supuneau zilnic la antrenamente dificile așa cum prevede fișa postului. Trebuie spus că actualul șef al mascaților din IPJ Mehedinți comisarul Robert Țogoe este prieten la cataramă cu proaspătul comandant al Poliției Severin comisarul șef Florin Bogdan Fleancu. Îi leagă multe pe cei doi. La fel ca și ,,dottore” Fleancu și polițistul Țogoe are spirit antreprenorial, de bisnismen.

Politica