sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lipsă de competiție în PNL Severin. Fostul președinte, reales ca în comunism, cu unanimitate de voturi!

Surse de încredere ne-au dezvăluit că istoria se va repeta și la alegerile pentru președinția PNL Mehedinți din perioada imediat următoare când nimeni nu va avea curajul să candideze împotriva lui Virgil Popescu, fostul mare țărănist al județului, acum mare liberal.

A candidat singur și normal că el a câștigat ,,competiția”! Daniel Cîrjan vechiul președinte al PNL Drobeta Turnu Severin este de sâmbătă noul președinte al PNL Drobeta Turnu Severin. Asta s-a petrecut în urma unor alegeri libere și democratice dar fără pic de competiție: Cîrjan n-a avut niciun contracandidat. Candidând singur a fost ales-reales președinte cu unanimitate de voturi, ca pe vremea comuniștilor. Niciun vot contra, nicio abținere. Din cele 263 de voturi valabil a obținut 262 de voturi după cum au anunțat organizatorii. Cel mai probabil diferența de un vot a fost o greșeală de numărătoare, nicidecum o abținere sau vot contra. Cîrjan este viceprimar al Severinului și un politician cu viziune limitată. În loc să rămână simplu consilier local și să facă opoziție serioasă primarului PSD Marius Screciu, ca să aibă cele mai mari șanse să devină primar la noile alegeri, Cîrjan s-a repezit să devină viceprimar. Adică nici în cal nici în căruță. Nici la putere nici în opoziție. La fel de simplist s-a poziționat și în PNL Mehedinți. În loc să candideze la președinția PNL Mehedinți ca să-l dea jos pe Virgil Popescu și să dea un semnal pozitiv în partid s-a mulțumit să rămână unde este acum. Trebuie spus că Daniel Cîrjan pe un discurs bine articulat cu accent pe anticorupție și fonduri și valori europene a fost la un pas să ajungă primar al Severinului. Diferența dintre el și primarul Marius Screciu de la PSD a fost de circa 2 procente. Totuși politicianul Daniel Cîrjan n-a știut și nu știe să valorifice la maxim valul de simpatie și capital electoral de câteva zeci de mii de voturi obținute la alegerile locale, cu mult peste deputatul Virgil Popescu, șeful căruia i se supune orbește. Surse de încredere ne-au dezvăluit că istoria se va repete și la alegerile pentru președinția PNL Mehedinți din perioada următoare când nimeni nu va avea curajul să candideze împotriva lui Virgil Popescu, fost mare țărănist acum mare liberal.

Furtună într-un pahar cu apă. Alegeri cu rezultat știut dinainte

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liberalii care au mai rămas prin Severin s-au strâns sâmbătă la Palatul Cultural Teodor Costescu pentru a-și vota structura biroului permanent local la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin. Membrii PNL au avut de ales o nouă structură de conducere la nivelul municipiului: un președinte, 2 prim vicepreședinți, 8 vicepreședinți, 1 secretar general și 15 membri. Candidatul pentru funcția de președinte, Daniel Cîrjan, actualmente viceprimar al municipiului Drobeta Turnu a fost reconfirmat în funcția de președinte al biroului municipal după ce a obținut 262 de voturi dintr-un total de 263 voturi valabil exprimate. Dacă vorbim de rezultatele pe care le-a avut actuala organizație municipală ne putem lăuda cu un procent de 38,16% la alegerile locale din 2016. Vreau să precizez încă de la început, acesta nu a fost scorul candidatului PNL la primăria Dr. Tr. Severin, al meu, ci a fost scorul nostru, al tuturor, deoarece împreună am făcut acea campanie electorală de peste 6 luni de zile. Vă spun cu mâna pe inimă că acele alegeri au fost cele mai complexe din punct de vedere al campaniei electorale și vă mulțumesc din suflet pentru implicarea totală de care ați dat dovadă! Am certitudinea că PNL are forța internă de a se regenera și de a deveni acel partid pe care ni-l dorim cu toții. Trebuie să ne concentrăm pe echipă, pe oameni și pe unitate”, a declarat Daniel Cîrjan, președintele PNL Dr. Tr. Severin.

Politica