vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Secretarul unei comune din judeţul Olt, găsit înecat într-o fântână pe un câmp, după ce dispăruse de zece zile

Secretarul comunei Vădastra, Dan Roşioru, a fost găsit înecat, vineri dimineaţă, într-o fântână situată pe un câmp între Vădastra şi Brastavăţu, bărbatul fiind dat dispărut de familie de mai multe zile.

Secretarul Primăriei comunei Vădastra, Dan Roşioru, era căutat de poliţişti de o săptămână, după ce familia a anunţat dispariţia sa. Rudele bărbatului s-au prezentat la Poliţie, vinerea trecută, şi au declarat că acesta a plecat de acasă în data de 15 martie şi nu s-a mai întors.

Bărbatul a fost descoperit, vineri dimineaţă, într-o fântână aflată pe câmp, între localităţile Vădastra şi Brastavăţu. Trupul neînsufleţit al omului a fost scos din fântâna adâncă de 15 metri, de pompieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am fost solicitaţi de Poliţia Vădastra pentru a degaja o persoană înecată într-o fântână pe un câmp, între Vădastra şi Brastavăţu. Persoana a fost scoasă din fântână, decedată, şi a fost predată IPJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.

Primarul localităţii Vădastra, Sorin Rădulescu, a confirmat că bărbatul scos din fântână este Dan Roşioru. Edilul nu îşi explică de ce omul a ales să-şi pună capăt zilelor.

L-am văzut, când l-au scos şi pot să confirm că el este. Nu ştiu absolut nimic, nu am idee de ce a ales o astfel de cale. Pare a fi o sinucidere, dar urmează să stabilească procurorul şi cei de la Criminalistică”, a declarat Rădulescu.

Politica